Administration och produktionssamordning

Inom avdelning administration arbetar vi med felanmälan/ärendehantering från våra hyresgäster och kunder, upprättande av hyresavtal för lägenheter, bilplatser/garage och motorvärmare. Vi bokar även in lägenhetsvisningar, för- och avflyttningsbesiktningar, bemanning av kundtjänst och kundmottagning. Med ett modernt stödsystem för fastighetsadministration där vi har kontinuerlig uppföljning av ärendehantering, underhåll och uppgraderingar. Vi sköter även hantering och arkivering […]

Ekonomisk förvaltning

Inom avdelningen ekonomi arbetar vi med löpande redovisning, moms- och skattehantering, fakturering, löneadministration samt en mängd med övriga servicetjänster till hyresgäster, kunder och samarbetspartners.

Måleritjänster

Exempelvis tapetsering, designmålning/målning invändigt samt fasadmålning utvändigt i fastigheter och kommersiella lokaler.

Byggtjänster

Byggservice sköter löpande underhåll eller genomför planerade byten av exempelvis dörrar, lås, etc. Vår kunniga organisation klarar det mesta inom renovering, underhåll och mindre entreprenader.

Snöröjning / Entreprenad

Vi snöröjer Gator, Gångvägar, Planer, Mindre markarbeten och Övriga ytor. Vi använder oss av Hjullastare, Volvo L35 och Volvo L60H.

Biluthyrning

Hyr lastbil – skåpbil, flyttbil & liten lastbil hos Fastighetsmästaren

Flyttservice

Vi tillhandahåller flyttservicetjänster där vi flyttar/tömmer bohag, förråd, kontor, lager m.m.

El

Fastighetsmästaren erbjuder professionella elhanteringstjänster för både bostäder och företag i Kiruna och Malmfälten. Vårt team av certifierade elektriker säkerställer effektiva och säkra elsystem anpassade till varje kunds unika behov.