Fastighetsförvaltning​

Underhållsplanering via Fastighetsmästaren ger en god överblick och visar beräknad livslängd på alla fasta och tekniska delar i fastigheten, när de behöver renoveras eller bytas ut och en uppskattad kostnad.

Fastighetsförvaltning​

Inom vår fastighetsförvaltningstjänst på Fastighetsmästaren hanterar vi allt från daglig drift till långsiktig strategisk planering för dina fastigheter. Vi strävar efter att skapa och upprätthålla en trygg, säker och välkomnande miljö för hyresgäster och besökare.

Det kan exempelvis röra sig om upprustning av tvättstugor, hissar, ommålning eller byte av fasad, fönster eller tak. Det skapar förutsättningar för en korrekt och jämn avgiftsnivå för alla kunder, välskötta fastigheter och en långsiktigt hållbar ekonomi i fastigheterna.

Vi förstår vikten av att hålla fastigheter i toppskick för att skydda och förbättra deras värde. Vårt team av erfarna förvaltare, tekniker och servicepersonal arbetar nära våra kunder för att utveckla skräddarsydda lösningar som möter varje fastighets specifika behov. Genom regelbunden kommunikation och rapportering säkerställer vi att du alltid är uppdaterad om din fastighets status och eventuella behov.

På Fastighetsmästaren engagerar vi oss i varje aspekt av fastighetsförvaltningen och använder vår lokala kunskap och expertis för att leverera tjänster av högsta kvalitet. Oavsett om det gäller bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter eller offentliga byggnader, är vårt mål att överträffa våra kunders förväntningar och bidra till en hållbar och blomstrande fastighetsportfölj.

                                                                                                       

Skicka förfrågan om tjänster inom Fastighetsförvaltning​

Fyll i formuläret så kontaktar dig så fort som möjligt. 

Du kan även ringa oss på 0980-125 25 eller maila direkt till info@fastighetsmastaren.se.