VVS​

Fastighetsmästaren tillhandahåller fullständiga VVS-tjänster för både privat och kommersiellt bruk i Kiruna och Malmfälten, med fokus på hållbarhet, effektivitet och tillförlitlighet.

VVS​

Vår VVS-avdelning på Fastighetsmästaren är dedikerad till att erbjuda högkvalitativa lösningar för värme, ventilation och sanitet. Vi förstår betydelsen av effektiva och tillförlitliga VVS-system för komforten och säkerheten i dina fastigheter. Vårt team av erfarna och certifierade VVS-tekniker specialiserar sig på installation, underhåll och reparation av alla typer av VVS-system.

Vi erbjuder en omfattande tjänsteportfölj som täcker allt från enkla reparationer och underhåll till fullständiga systeminstallationer och uppgraderingar. Genom att använda de senaste teknologierna och hållbara material, strävar vi efter att minska din energiförbrukning och öka systemens livslängd, samtidigt som vi garanterar högsta möjliga prestanda och komfort.

Vårt engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse innebär att vi alltid arbetar för att förstå dina specifika behov och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina unika krav. Med Fastighetsmästaren som din VVS-partner kan du känna dig trygg med att dina system är i goda händer, vilket ger dig sinnesro och möjliggör en problemfri drift av dina fastigheter.

Skicka förfrågan om tjänster inom VVS​

Fyll i formuläret så kontaktar dig så fort som möjligt. 

Du kan även ringa oss på 0980-125 25 eller maila direkt till info@fastighetsmastaren.se.