El

Fastighetsmästaren erbjuder professionella elhanteringstjänster för både bostäder och företag i Kiruna och Malmfälten. Vårt team av certifierade elektriker säkerställer effektiva och säkra elsystem anpassade till varje kunds unika behov.

El

Inom avdelningen för elhantering hos Fastighetsmästaren, en ledande aktör inom fastighetsservice i Kiruna, Gällivare och Malmfälten, är vi specialiserade på att erbjuda omfattande elektriska lösningar. Vårt arbete omfattar installation, underhåll och reparation av elektriska system i både bostäder och kommersiella fastigheter. Vi hanterar allt från grundläggande elarbeten till avancerade system för energistyrning och optimering.

Vårt team består av certifierade elektriker och tekniska experter som arbetar proaktivt för att garantera säkra och effektiva elsystem. Vi erbjuder även tjänster för energieffektivisering och hjälper våra kunder att minska sina energikostnader och miljöpåverkan. Genom att använda den senaste teknologin och hålla oss uppdaterade med de senaste branschstandarderna, säkerställer vi att dina elsystem är moderna, säkra och i linje med gällande regelverk.

Vårt mål är att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders specifika behov och förväntningar. Oavsett om det handlar om nyinstallationer, uppgraderingar eller akut service, strävar vi efter att leverera tjänster av högsta kvalitet. Vår kompetens inom elhantering tillsammans med vår lokalkännedom i Kiruna och Malmfälten gör oss till det självklara valet för alla dina behov av elektriska tjänster.

Skicka förfrågan om tjänster inom El

Fyll i formuläret så kontaktar dig så fort som möjligt. 

Du kan även ringa oss på 0980-125 25 eller maila direkt till info@fastighetsmastaren.se.