Flyttservice

Vi tillhandahåller flyttservicetjänster där vi flyttar/tömmer bohag, förråd, kontor, lager m.m.

Flyttservice

Nedpackning, uppackning och specialemballering
Montera ned, packa – helst så att ingenting går sönder – flytta, packa upp och montera samt få upp tv, tavlor och lampor. Man kan bli gråhårig för mindre faktiskt. Vi erbjuder hela flyttkittet och ser inte bara till att dina ägodelar packas säkert, vi står även för flytt, uppackning och montering. Självklart fixar vi även bortforsling av skräp och emballage. Resultatet? En snabb och smidig flytt för alla inblandade!

Trygg och enkel flytthjälp med professionella förare
Ställde flytthjälpen in i sista stund eller bor de nära och kära för långt bort? Ring oss! När du överlåter din flytt åt Fastighetsmästaren väljer du själv hur omfattande hjälp du vill ha – vi gör allt från nedpackning till flytt, montering, återvinning, magasinering och flyttstädning.Vår personal är både erfarna och professionella. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka – det ska vara tryggt och enkelt att flytta.

Montering av möbler, tavlor och takbelysning
Visst vore det skönt om TV:n bara satt säkert på väggen med alla kanaler inställda, om alla nya möbler var färdigmonterade och om allt helt enkelt bara funkade i ditt nya hem utan att du behövt ägna det en större tanke? Vi löser det! Vi hjälper till med transport, uppackning, montering och bortforsling av emballage i samband med flytten. Du slipper slita håret på grund av krångliga monteringsinstruktioner, tunga lampor som helst ska upp innan mörkrets inbrott och tavlor som envist hänger snett.

Skicka förfrågan om tjänster inom Flyttservice

Fyll i formuläret så kontaktar dig så fort som möjligt. 

Du kan även ringa oss på 0980-125 25 eller maila direkt till info@fastighetsmastaren.se.