Kvalité, Miljö & Arbetsmiljö​

Fastighetsmästaren prioriterar högsta standarder inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö, integrerat i alla våra tjänster och projekt i Kiruna och Malmfälten. Vi är engagerade i att leverera hållbara lösningar som bidrar till en bättre framtid för alla.

Kvalité, Miljö & Arbetsmiljö​

På Fastighetsmästaren är engagemanget för kvalitet, miljö och arbetsmiljö grundläggande för vår verksamhet. Vi strävar efter att inte bara uppfylla, utan överträffa, de lagstadgade kraven och kundernas förväntningar i alla våra fastighetsprojekt och tjänster. Genom kontinuerliga förbättringar och innovationer arbetar vi för att minska vår miljöpåverkan, höja säkerhetsstandarderna och förbättra kvaliteten på vårt arbete.

Vårt integrerade ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö är utformat för att säkerställa att alla processer och resultat följer bästa praxis och branschstandarder. Vi genomför regelbundna revisioner och utbildningar för att hålla vår personal uppdaterad och engagerad i våra kärnvärden. Dessutom arbetar vi nära våra kunder och leverantörer för att främja hållbara metoder och material i alla våra projekt.

Vårt mål är att skapa säkra och hälsosamma arbetsplatser, minska vår miljöpåverkan och leverera tjänster av högsta kvalitet. Genom att aktivt arbeta med dessa områden säkerställer vi att Fastighetsmästaren inte bara bidrar till våra kunders framgång, utan också till en hållbar utveckling i samhället.

Skicka förfrågan om tjänster inom Kvalité, Miljö & Arbetsmiljö​

Fyll i formuläret så kontaktar dig så fort som möjligt. 

Du kan även ringa oss på 0980-125 25 eller maila direkt till info@fastighetsmastaren.se.