Teknisk förvaltning & fastighetsskötsel

Exempelvis traditionell fastighetsskötsel, fjärrvärme, el, värme, styr och reglerteknik samt gräsyteskötsel och snöröjning.

Teknisk förvaltning & fastighetsskötsel

Inom avdelning fastighet arbetar vi med alla slags fastighetsrelaterade stödtjänster, Exempelvis inre-och yttre skötsel av fastigheterna med traditionell fastighetsskötsel, fjärrvärme, el, värme, styr och reglerteknik samt gräsyteskötsel och snöröjning.

Vi erbjuder teknisk fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel med flexibla lösningar, alltid anpassat för att passa dig/er som kund. Vårt team av förvaltare, fastighetstekniker, fastighetsskötare, hantverkare, projektledare och målare samt elektriker arbetar proaktivt för att se till att fastigheterna fungerar optimalt och för att säkerställa en trygg och säker miljö för våra hyresgäster och kunder.

Vi har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning som avser både lokaler och bostäder. Vi har ett brett kontaktnät av duktiga hantverkare och konsulter inom ventilation, VS, el, styr och regler, byggnadsarbeten och måleri- och golvarbeten.

Behöver ägandet specialkompetens så hjälper vi till att leta reda på rätt företag för ändamålet.

Skicka förfrågan om tjänster inom Teknisk förvaltning & fastighetsskötsel

Fyll i formuläret så kontaktar dig så fort som möjligt. 

Du kan även ringa oss på 0980-125 25 eller maila direkt till info@fastighetsmastaren.se.